Μας Χρειάζεστε;

Επικοινωνία210 8119000

Καριέρα ως Sales Financial Advisor

Στην International Life, προχωράμε δυναμικά με σύγχρονες υπηρεσίες, έχοντας ως γνώμονα την αξιοπιστία, το ήθος και την καινοτομία. Επιδιώκουμε να προσλάβουμε νέους ανθρώπους που επιδεικνύουν το ταλέντο, την ενέργεια και την αποφασιστικότητα για να αναπτυχθούν, στοχεύοντας σε μια μακροπρόθεσμη κι εποικοδομητική συνεργασία. Στην International Life γνωρίζουμε πως ένα εργασιακό περιβάλλον που σέβεται την προσωπικότητα, επιβραβεύει την αξία και συμβάλλει στην επαγγελματική ανάπτυξη, αποτελεί ίσως την κυριότερη επένδυση για το μέλλον της εταιρίας.

Τι περιμένουμε από εσάς:

Χρειαζόμαστε ανθρώπους με θετική διάθεση, πολύ ενέργεια, επαγγελματική προσέγγιση και θέληση να προσφέρουν στους πελάτες τους την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Οι σύμβουλοί μας δε διακρίνονται μόνο για το ταλέντο τους στην πώληση αλλά και για την ικανότητά τους να εξελίσσουν την πρώτη γνωριμία σε συνεργασία ετών. 

Οι αρμοδιότητές σας περιλαμβάνουν:

  • Διερεύνηση αναγκών και ενημέρωση ιδιωτών και επιχειρήσεων
  • Ανάπτυξη νέου πελατολογίου
  • Συμβούλευση και πώληση υπηρεσιών ανάλογα με τους οικονομικούς και ασφαλιστικούς στόχους του πελάτη ή της       επιχείρησης.
Επίσης οι άνθρωποι μας θα πρέπει να είναι:
  • Απόφοιτοι Ανωτάτων Σχολών
  • Ηλικίας άνω των 30 ετών
  • Δυναμικοί με Ευχάριστη Προσωπικότητα
  • Επικοινωνιακοί με Πελατοκεντρική Φιλοσοφία
  • Διακεκριμένοι στην Επιχειρηματική Σκέψη
Η International Life εφαρμόζει επιπλέον συστήματα σταθερών και μεταβλητών αμοιβών που έχουν άμεση σχέση με την απόδοση. Στηρίζουμε και ενθαρρύνουμε τις υψηλές αποδόσεις τις οποίες και επιβραβεύουμε. Η παρακολούθηση και μέτρηση των στόχων που τίθενται σε όλα τα επίπεδα γίνεται με τρόπο συστηματικό και διαφανή, έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουμε το πώς και σε ποιο βαθμό επηρεάζει η απόδοσή μας την ανταμοιβή που λαμβάνουμε.

Μαζί μας οι άνθρωποι επενδύουν στην προσωπική τους ανάπτυξη και έχουν την ευκαιρία να αναπτύσσουν γνώσεις και ικανότητες μέσα από μία συνεχή εκπαίδευση. Η ηγετική ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη του χώρου, που ξέρουν τι χρειάζεται για να γίνετε ένας επιτυχημένος σύμβουλος στον τομέα αυτό και έχουν δεσμευτεί για την επιτυχία σας!

Γι’ αυτό δίνουμε στους ανθρώπους μας την ευκαιρία να αναπτυχθούν ως άτομα, εντασσόμενοι παράλληλα σε μια ευρύτερη ομάδα, αλλάζοντας τις ζωές των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή. Γίνε μέλος της ομάδας μας αποστέλλοντας το βιογραφικό σου εδώ.

Στείλτε μας το βιογραφικό σας

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία

*Υποχρεωτικό πεδίο

*Υποχρεωτικό πεδίο

Επισυνάψτε το βιογραφικό σας σε doc, pdf ή παρόμοια μορφή.

captcha 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας και την εμπειρία σας. Με τη χρήση της ιστοσελίδας αποδέχεστε την πολιτική cookies. Διαβάστε περισσότερα