Μας Χρειάζεστε;

Επικοινωνία210 8119000

Ομαδική Ασφάλιση Προσωπικού

Η ομαδική ασφάλιση αποτελεί μια ουσιαστική παροχή για τους εργαζομένους από δυναμικές εταιρίες και αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο παραγωγικότητας και ανάπτυξης.

Σε μια εποχή που η δημόσια ασφάλιση παρέχει τις λιγότερες δυνατές εγγυήσεις από ποτέ, η ιδιωτική ασφαλιστική αγορά μπορεί να προσφέρει έξυπνες και ευέλικτες λύσεις, προκειμένου οι εργαζόμενοι να αισθάνονται και να είναι πραγματικά ασφαλείς και εξασφαλισμένοι.  

Στο πλαίσιο αυτών των νέων αναγκών η International Life δημιούργησε το σύγχρονο φάσμα υπηρεσιών ομαδικής ασφάλισης be4business. 

be4business: Η απάντηση της International Life 

Στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων η International Life προσφέρει τη νέα οικογένεια υπηρεσιών Ομαδικής Ασφάλισης be4business, υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, παρέχοντας πολλαπλά οφέλη σε εργαζομένους και εργοδότες. Με τις υπηρεσίες be4business health (Ατυχήματος και Υγείας) οι εργαζόμενοι και τα μέλη των οικογενειών τους απολαμβάνουν προστασία και σιγουριά για το αύριο, μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένες ασφαλιστικές καλύψεις, για ένα ευρύτατο φάσμα περιπτώσεων και αναγκών.

Οι υπηρεσίες be4business health περιλαμβάνουν το πρόγραμμα Ατυχήματος & Υγείας be4business benefit. Τα προγράμματα ομαδικών συμβολαίων της International Life ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους και τη δυνατότητα που παρέχουν στον πελάτη να  επιλέξει τον βέλτιστο συνδυασμό καλύψεων.

Γιατί να επιλέξει κανείς τις υπηρεσίες ομαδικής ασφάλισης be4business; 

• Άμεση και αυτοματοποιημένη έκδοση συμβολαίου και πρόσθετων πράξεων για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

• Σύγχρονο δίκτυο συμβεβλημένων νοσηλευτηρίων και συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων πανελλαδικά με συμφωνίες συνεργασίας που διασφαλίζουν στους εργαζόμενους / ασφαλισμένους υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας με χαμηλό κόστος για τον εργοδότη, καθιστώντας τα έτσι οικονομικά συμφέροντα. 

• Συνεργασίες με μεγάλα ιδιωτικά νοσηλευτήρια πανελλαδικά με απευθείας κάλυψη εξόδων και με παροχές υγείας σε προνομιακές τιμές και ειδικές εκπτώσεις (behealthy, δίκτυο συμβεβλημένων νοσηλευτηρίων και συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων).

• Ειδικές συμφωνίες με τα συμβεβλημένα νοσηλευτήρια για δωρεάν παροχές υγείας, όπως ιατρικές επισκέψεις, check up, προεγχειρητικούς ελέγχους, διαγνωστικές εξετάσεις κ.α. 

• Πελατοκεντρικές, εξατομικευμένες επιχειρηματικές λύσεις και φιλοσοφία με έμφαση στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων (τμήμα customer service - employee benefits ) και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. 

• Ευελιξία στην επιλογή του εύρους και του είδους των παροχών, σχεδιασμός προγράμματος στα μέτρα κάθε επιχείρησης. 

• Αποτελεσματικός συνδυασμός των καλύψεων υγείας με άλλο ασφαλιστικό φορέα (δημόσιο ή ιδιωτικό). 

• Τηλεφωνικό κέντρο 24/7 και Τμήμα Customer Service ομαδικών με σκοπό την συνεχή υποστήριξη των ασφαλισμένων, την καθοδήγησή τους σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, την παροχή ιατρικών συμβουλών σε περίπτωση ανάγκης, ενημέρωση για τα προνόμια υγείας και τα συμβεβλημένα νοσηλευτήρια. 

• Άμεση καταβολή των αποζημιώσεων, (λιγότερο από 6 εργάσιμες στο 85% των περιστατικών) με ξεκάθαρους όρους και απλές, χωρίς ψιλά γράμματα, διαδικασίες και προϋποθέσεις.

Διεθνείς συνεργασίες, τεχνογνωσία και ουσιαστικά αποτελέσματα 

Αξίζει να τονιστεί ότι η International Life είναι μέλος της μεγάλης παγκόσμιας ασφαλιστικής ομάδας της Insurope, του δεύτερου μεγαλύτερου οργανισμού διαχείρισης ομαδικών ασφαλιστηρίων στον κόσμο, και αποκλειστικός εκπρόσωπός της στην Ελλάδα.

Το ασφαλιστικό δίκτυο της Insurope αποτελεί το Νο 2 πάροχο παγκοσμίως στη διαχείριση προγραμμάτων Ομαδικής Ασφάλισης πολυεθνικών εταιρειών, κατέχοντας πάνω από το 25% της αγοράς και παρέχοντας ασφαλιστικές υπηρεσίες Ομαδικής Ασφάλισης για περισσότερα από 40 χρόνια. Δραστηριοποιείται σε 84 χώρες (μεταξύ αυτών σε Γαλλία, Γερμανία, Ην. Βασίλειο, Η.Π.Α., Ιαπωνία), ενώ συνεργάζεται με πληθώρα πολυεθνικών εταιριών σε όλες τις ηπείρους εξυπηρετώντας πάνω από 4.500 ασφαλιστήρια συμβόλαια Ζωής, Περίθαλψης και Συνταξιοδότησης.Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας και την εμπειρία σας. Με τη χρήση της ιστοσελίδας αποδέχεστε την πολιτική cookies. Διαβάστε περισσότερα